• E-mail: aquarex [kukac] aquarex.hu | Telefon: 00 36 28 520 560

  • Telephely és székhely: 2100 Gödöllő Horgásztó u. 14. | Nyitvatartás: hétfő-péntek 08-16 óra

Aquarex
VEZÉRLŐK

A vezérlő kiválasztása a zónára bontás után lehetséges. A vezérlőnek legalább annyi kimenettel kell rendelkezni, amennyi zónánk van az öntözőtelepen. Egyesek biztonsági okokból tartalék kimenetet is beterveznek, melyre sok esetben valóban szükség is lesz. Válasszunk olyan vezérlőt, amelyik rendelkezik a kiválasztott elektromos szelepek meghajtásához szükséges kimeneti teljesítménnyel. A Signature házi kertek vezérlői összesen két (mester- és zónaszelep) vagy kimenetenként max. 2 szelepet képesek meghajtani. Kétvezetékes vezérlők 6-10 szelep egyidejű kapcsolására képesek, a maximális szám gyártónként változik.
A vezérlő kiválasztásakor a beállítható programok és a rendelkezésre álló indítási időpontok száma, valamint az esőkapcsoló csatlakoztatási lehetősége a legfontosabb további szempont.
A Water budget/ Vízháztartás opcióval rendelkező vezérlők megkönnyítik az öntözővíz szezonális állítási feladatát. Lehetséges havi beállítás is.
Válasszuk a zárható dobozos vezérlőket, mert kisebb az esély, hogy „szakemberek” rosszul programozzák át a vezérlőt. A hálózati áramról táplált vezérlőt ne telepítsük napsütéses helyre és párás környezetbe (szellőzés nélküli akna, szelepdoboz). A vezérlőt ne kapcsoljuk rá a hálózatra, míg nem kész a kábelezés és nem győződtünk meg annak hibátlanságáról. Egyes vezérlők (Signature Junior) lehetőséget adnak a feszültség alatti kábelcserére is. Hasznos opció, ha állítható a szelepek közötti pihenő idő. Ez alacsony víznyomás, vagy kishozamú kutak esetében nagy előny.

Rain vezérlők:

A Rain i-DIAL vezérlője elérhető beltéri és kültéri kivitelben 4, 6 vagy 8 zónás változatban. Az i-DIAL vezérlőcsalád is követi a Rain filozófiáját, azaz a 3 lépéses programozást: Mikor? Mennyi ideig? Milyen gyakran?

A Rain ELITE vezérlője kültéri kivitelben 10 zónás változatban található meg cégünk kínálatában. Különlegessége a zónánkénti programozási lehetőség.