• E-mail: aquarex [kukac] aquarex.hu | Telefon: 00 36 28 520 560

  • Telephely és székhely: 2100 Gödöllő Horgásztó u. 14. | Nyitvatartás: hétfő-péntek 08-16 óra

Aquarex
ELEMES VEZÉRLŐK

Ahol elektromos hálózat nem elérhető, ott a Rain elemes vezérlőket telepíthetünk az öntözés ki-, bekapcsolására. A Rain mérnökei kombinálták a
mechanikus időkapcsolók egyszerűségét a digitális készülékek pontosságával, annak érdekében, hogy Ön egy rendkívül könnyen programozható, sokoldalú eszközt használhasson. A Rain vezérlője lehetővé teszi, hogy rugalmasan teljesen automatikus, félautomata,
vagy kézi öntözést végezhessen. A korszerű vezérlő latch szolenoidot működtet, így az áramfogyasztás kicsi. Normális működés során egy új garnitúra jó minőségű elem egy szezont képes üzemelni.
A tavaszi beüzemelést mindig az elemek cseréjével kezdjük. Egyes gyártóknak van speciális, hosszú életű eleme a vezérlőhöz, de biztonságosabb az alkáli elemek évenkénti cseréje.

A Rain gyártó három különböző elemes vezérlőt kínál:

Az I-Dial család 9V-os változata, mely kialakításban teljesen megegyezik, a Rain I-Dial 24V-os vezérlővel.

Az Amico pro vezérlők teljesen vízmentesek, így nedves környezetbe is telepíthetők.

A TBD vezérlők szintén teljesen vízmentesek, ráadásul okos eszköz segítségével, ingyenesen letölthető alkalmazás használatával bluetooth kapcsolaton keresztül programozhatóak. Szelepdobozba telepítve lehetőség van arra, hogy a doboz szerelése nélkül tudjuk a programot változtatni. Erre különösen közterületen elhelyezett nagyszámú vezérlő esetén van szükség.

Speciális alkalmazási területük a fokozott védettségű létesítmények körüli területek öntözése, ahol biztonsági okokból nem lehet kábelezést kiépíteni.
Bármelyik vezérlőhöz lehetőségünk van, mechanikus érzékelő csatlakoztatására.