• E-mail: aquarex [kukac] aquarex.hu | Telefon: 00 36 28 520 560

  • Telephely és székhely: 2100 Gödöllő Horgásztó u. 14. | Nyitvatartás: hétfő-péntek 08-16 óra

GYÜMÖLCSÖSÖK ÖNTÖZÉSE

Aquarex
iDrop Irritec csepegtető gombák

Az Irritec csepegtető gombái használhatóak gyümölcsösök, szőlőültetvények, palánták, illetve bármely olyan öntözési helyzetben, ahol az öntözővíz precíz kijuttatása szükséges.
A speciális belső kialakításnak köszönhetően ellenáll az eltömődésnek. Magas minőségű alapanyagokból készül, ellenáll a UV sugárzásnak és a mezőgazdasági termelés során leggyakrabban előforduló szereknek, műtrűgyáknak. A gomba színe jelzí a vizkijuttatását. (kék-2l/óra, zöld-4l/óra, piros-8l/óra)
Kapható nyomáskompenzált, utócsöpögés, illetve nyomáskompenzált és utócsöpögés mentes kivitelben is.
Lehetőségünk van a gombokat osztó, kapillárcső, és leszúró tüske segítségével cserepes növények, növénypalánták öntözésére használni.

Aquarex
Irritec csepegtető csövek

Az Irrtiec cég évtizedek óta fejlesztí csepegtető csöveit, hogy a gazdálkodók a lehető legmodernebb csöveket használhassák.
Az Irritec csepegtető cső előnyei:
– A csepegőelemekben létrejövő örvény biztosítja az elemek öntisztulását.
– A csepegőelemek beépített szűrővel rendelkeznek ami gátolja az eltömődést
Az Irritec csepegtető cső kapható 16-os illetve 20-as átmérőben, 30cm, 50cm, vagy akár 1m-es osztással.
Kapható nyomáskompenzált kivitelben.
Az Irritec Rootguard csepegtető cső földalá telepíthető!
Az Önnek leginkább megfelelő csepegtetőcső kiválasztásához kérje kollégánk segítségét!

Aquarex
Katif nyomáskompenzált csepegtető elem

A Katif nyomáskompenzált csepegtető elem olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik mint a öntisztítás, alacsony elem magasság, illetve a nagy egyenletességű vízkijuttatás lejtős területeken is. Ezek az előnyös tulajdonságok biztosítanak arról, hogy hosszú öntözési szakaszok, vagy lejtős területek esetén a Katif csepegtető elem az egyik legjobb választás.
A Katif csepegtető elemek magas minőségű anyagokból készülnek, így ellenállnak az UV sugárzásnak, illetve a leggyakrabban használt mezőgazdasági szereknek, műtrágyáknak.

Aquarex
Supertif nyomáskompenzált csepegtető gomba

Tökéletesen egyenletes vízkijuttatás, öntisztuló mechanizmus, hosszú élettartam, ezen tulajdonságokat egyesíti a Rondo (Rivulis) csepegtető gombája.
Lehetőségünk van a gombokat osztó, kapillárcső, és leszúró tüske segítségével cserepes növények, növénypalánták öntözésére használni.