• E-mail: aquarex [kukac] aquarex.hu | Telefon: 00 36 28 520 560

  • Telephely és székhely: 2100 Gödöllő Horgásztó u. 14. | Nyitvatartás: hétfő-péntek 08-16 óra

Aquarex

MÁST KERES?

RÓLUNK

Az Aquarex ’ 96 Kft. 1995-ben alakult magánszemélyek vállalkozásaként.
Fő működési területe a szántóföldi csepegtető öntözés támogatása volt. Az alakulás utáni években az izraeli Queen Gil csepegtető szalag meghatározó márka volt a zöldségtermesztésben.
Az igen változatos telepépítési igények kielégítésére széles fitting választékra volt szükség, így választottuk az olasz Irritec céget együttműködő partnernek, ahol a jó minőség kedvező árral párosul.
Az EU csatlakozás előtti fokozott ültetvény telepítések szükségletének kielégítésére az olasz Siplast céggel alakítottunk ki tartós együttműködést. A Mono és Multibar csepegtetőcső márkák azóta is a minőséget jelenti a haza kertészek számára.
A mikroöntözéshez szorosan kapcsolódik a vízben oldható tápanyagok kijuttatása. Az izraeli Megasol műtrágyacsalád biztosítja a növények részére szükséges makró-, és mikroelemeket, valamint savas kémhatásával csökkenti a vízkő kicsapódásának lehetőségét.
A kertkultúra fejlődésével fokozódott a díszkertek öntözése iránti igény, így az ezt szolgáló eszközökkel is bővítettük kínálatunkat. A patinás amerikai LR Nelson cég megbízható termékei méltán váltanak ki elismerést a kerttulajdonosok körében. Sajnos az LR Nelson az elmúlt évi válság következtében elvérzett a piacon és a Signature USA cég vált tulajdonossá aki saját nevében adja el a megszokott termékeket.
Cégünk meghatározó szerepet töltött be az MP Rotator hazai meghonosításában, mely újítás átrendezte a hazai parköntözés eddigi megoldásait.
Az Aquarex ’96 Kft sokat tesz a szakma folyamatos fejlesztésért. Egyedülálló kiadványai méltán váltanak ki elismérést hazánkban és külföldön egyaránt.
Az Aquarex ’96 Kft szakemberei eredményes vizsgát tettek izraeli öntözési tanfolyamokon. ismereteiket az Európai Öntözési Egyesület auditálta.
Munkásságukat a magyarországi és az európai öntözési egyesület is díjazta.