• E-mail: aquarex [kukac] aquarex.hu | Telefon: 00 36 28 520 560

  • Telephely és székhely: 2100 Gödöllő Horgásztó u. 14. | Nyitvatartás: hétfő-péntek 08-16 óra

Aquarex
FITTINGEK _ GYORSKÖTŐ IDOMOK

A szicíliai Irritec cég Európa legnagyobb műanyag csatlakozóidom gyártója. A fejlesztés súlypontja a mezőgazdasági csepegtető öntözés fitting igényének kielégítése, ezért sok egyedi idom található a gyártmány palettában.
A gyorskötő idomokat és szűrőket más gyártók is “lekoppintották”, ez a piaci siker, a minőség elismerését jelenti. Ellenben a fogyasztót körültekintő vásárlásra figyelmezteti, nem minden Irritec, ami annak látszik.
Hazánkban több, mint 15 éve van jelen a cég, ami a jó minőséghez kapcsolódó alacsony árnak, az igényekhez igazodó, folyamatos fejlesztésnek köszönhető.
A tömítőgyűrűs gyorscsatlakozók használata egyszerű és talajba építve biztonságos kötést ad.
Üvegházi körülmények között a felmelegedő KPE cső veszít szilárdságából, így kicsúszhat a kötésből, ilyen helyen a szorítógyűrűs megoldás biztonságosabb.
A termékskálában megtaláljuk a legkülönfélébb célokra alkalmas elemeket is. Rendelkezésre állnak a külső és belső menetes egyenes- és könyökcsatlakozók, egyenes összekötők és szűkítők, tokos és menetes T idomok. A tömítést a záróanya és az idom között elhelyezett különböző profilú gumigyűrű végzi, mely a cső kismértékű deformációját képes kiegyenlíteni. Az idodmok rendelkeznek EMI minősítéssel. Használhatók PE, PVC anyagú csövek csatlakoztatására.

Gyors kötős idom